Swim Art – Cursuri de Inot pentru copii
office@swim-art.ro 0756.596.998

DESPRE NOI

SWIM ART

Cand pasiunea si prietenia fac casa buna, lucrurile frumoase iau nastere. Noi, la Swim Art, am plecat de la aceasta premisa si suntem convinsi ca este una castigatoare.

Nu credem in clisee, astfel ca, la Swim Art nu veti intalni antrenori care sa aiba abordari neadecvate in privinta procesului de invatare ,  motiv pentru care instructorii nostrii au acces permanent la formare profesionala, in modul acesta asigurandu-ne ca tehnicile noastre sunt permanent actualizate si se pliaza pe necesitatile clientilor nostri.

swim art

lg-bInfiintat la finele anului 2018, Swim Art isi propune sa fie mai mult decat un simplu club de inot, isi doreste sa fie o punte de legatura intre initiere si performanta.

Misiunea noastra este sa promovam beneficiile inotului, intr-un cadru prietenos si eficient unde atat adultii, cat si copiii sa invete sa inoate sau sa se perfectioneze.

Echipa noastra pune la dispozitia clientilor o vasta experienta de peste 10 ani in lucrul cu copii, demonstrand in egala masura o buna cunoastere a tuturor tehnicilor de inot.

Nu credem in clisee, astfel ca la Swim Art nu veti intalni antrenori care sa aiba abordari neadecvate in privinta procesului de invatare. Nu credem ca frica te invata,  motiv pentru care instructorii nostrii au acces permanent la formare profesionala, in modul acesta asigurandu-ne ca tehnicile noastre sunt permanent actualizate si se pliaza pe necesitatile clientilor nostru.

AI O INTREBARE ? CONTACTEAZA-NE!

Call Now Button