Swim Art – Cursuri de Inot pentru copii
office@swim-art.ro 0756.596.998

LUXURIA CENTRUM

Luxuria este promisiunea unui eveniment memorabil. Finisajele inspirate de termele romane recreaza atmosfera unor vremuri legendare, iar luminile intregesc atmosfera, alaturi de plante alese in spirit mediteraneean.

Luxuria este locatia in care pana si cel mai exigent client este satisfacut. Finisajele inspirate de termele romane recreeaza atmosfera unor vremuri in care gustul pentru frumos nu era un lux, ci o nevoie primara: piatra naturala, marmura cu irizatii rose, travertin, granit, onix.

Daca privesti in sus, vei vedea cerul de vara pe care artistii cu care colaboram l-au pictat pe plafon. La Luxuria, toate evenimentele se petrec sub semnul cerului senin. Luminile intregesc atmosfera, alaturi de plantele alese in spiritul mediteraneean: laur, palmier, maslin. Iar picturile in marime naturala ale zeilor Marte si Venus au fost reinterpretate de acelasi artist, Eva Radu, doctor in arte vizuale, dupa fresce celebre descoperite la Pompei.

Atenția la detaliile piscinei nu e întrecută decât de preocuparea noastră pentru apa care intră în bazin. Am creat mai mult decât un sistem de filtrare – o mini uzina de echipamente de tratare a apei astfel încât tu și copilul tău să vă puteți bucura în siguranță de timpul petrecut în apă. Sistemul de dedurizare elimină riscul apariției eczemelor cauzate de apa obișnuită.

Cu o apă mai puțin dură, părul e mult mai ușor de aranjat în cazul în care se udă. Dezinfectarea apei se face prin ionizare, fără substanțe chimice adăugate, ceea ce protejează pielea și extinde timpul petrecut în pisicină fără pericolul înroșirii ochilor sau reacțiilor alergice. Mai mult, sterilizarea apei cu lampa UV elimină 99,99% dintre microorganisme, inclusiv pe cele rezistente la clor sau alți dezinfectanți. În final, tratarea apei prin electroliza sării duce atat la distrugerea materiilor organice, cât și a agenților patogeni, compozitia apei fiind automat reglata sa reproduca salinitatea lacrimei umane. PH-ul apei este si el reglat automat.

Telefon

0756.596.998

Email

office@swim-art.ro

Adresa

Strada Lugojana, nr. 17, Sector 3, Bucuresti

Program

Luni-Vineri: 10:00 – 20:00
Sambata: 10:00 – 15:00

Call Now Button